top of page
Weekend undervisning.png

Weekend undervisning

d.27-28. januar 2024, Blue Hills Horses, 7330 Brande

Her er din mulighed for at få skræddesyet træning til lige det du har brug for! Du er velkommen uanset du har en ung plag eller en erfaren ridehest: jeg vil hjælpe dig med brugbare træningtips, inspiration og finpudsning af kommunikationen med din hest.  Undervisningen rettes til hver equipagens behov og du kan både ride og deltage fra jorden. Vi vil udnytte de fantastiske muligheder bomtræning og de forskellige forhindringer byder os og jeg kan garantere dig at du vil lære noget nyt og du vil have masser af nye idéer til træningen når vi er færdige. Vores Trail og Ranch Trail bane står klar, så du har mulighed for at få undervisning med fokus på disse discipliner også.

!!! NYT !!! NYT !!! NYT !!! NYT !!! NYT !!! NYT !!! NYT !!! NYT !!! NYT !!!

Jeg har lige fået et meget spændende værktøj i min værktøjskasse og kan nu tilbyde en gennemgående rytteranalyse med hjælp af kunstig instelligens. Det er en enestående mulighed for dig, der er nysgerrig på dit sæde, opstilling og hvordan du påvirker hesten når du rider. Det kan også være, at du har et bestemt problematik som du vil have hjælp til. Er det noget du vil prøve? Så skal du blot booke en undervisnings time lørdag eller søndag og vi vil bruge din lektion på at få lavet en analyse og en evaluering bagefter. Du kan læs mere om denne mulighed HER.

Jeg underviser i jordarbejde, Western discipliner, træning af ungheste og hjælper gerne equipager med at genfinde samarbejdet mellem hest og rytter, hvis træningen har gået af spor. Du vil få mest ud af din undervisnings time, hvis du vælger et fokus-område du vil gerne arbejde på, så vi kan fordybe os i deltaljer og jeg kan give dig masser af værktøjer til at gå videre. Er du i tvivl om hvad du har brug for? Ingen problem, vi finder ud af det sammen!

Læs mere om hvordan jeg underviser HER.

Pris for en lektion (45min) er 450 kr. Du kan vælge at booke en rytteranalyse uden ekstra gebyr.

Fullfiler-15.jpg

Mød din underviser:

"Hej, jeg hedder Dora Gocze. Jeg er 30 år og har arbejdet som Western træner for 12 år, hvor 7 år var fuldtid. Jeg har brugt en del tid i USA hvor jeg arbejdede som assistant træner flere steder og jeg deltager ofte i kurser og clinics for at udvikle mig. Jeg er uddannet Mentaltræner hos Rasmus Bagger og elsker at arbejde med alle typer mennesker og heste, og hjælpe dem med at opnå deres store drømme samtidlig med at de får masser af glæde af hinanden. Mine beste resultater har jeg opnået i Trail, Western Pleasure, Reining, Ranch Riding og unghestdisciplinerne. Jeg brænder for Western ridning på højt niveau kombineret med god horsemanship. Jeg glæder mig til at arbejde med dig!"

Har du spørgsmål? Er du i tvivl om hvis denne dag er noget for dig og din hest? Tøv ikke at kontakte mig!
Er du klar til at booke din plads?

Følg linket til min bookingside og jeg glæder mig til at se dig!

bottom of page