top of page
ridesumstor-scaled[1].jpg

Rytteranalyse med kunstig intelligens

HOS MIG, HOS DIG ELLER ONLINE

Oplever du skævheder? Er der en stor forskel mellem højre og venstre volte når du rider? Har du tilbagevendende problematikker i ridningen? Eller er du blot nysgerrig på hvordan du kan blive en endu bedre rytter for din hest? Så læs med her... 

Jeg bruger appen 'Ridesum' som har udviklet et meget spændende værktøj: 'AI Seat Analytics' som analyserer rytteren med kunstig intelligens. Appen kan fange de små forskel, ujævnheder og bevægelser som vores øje ikke kan se og den vil også lave en detaljeret og brugbart rapport som vil hjælpe dig med at gå videre med den nye viden. Du kan læse mere om appen og værktøjet her.

Analysen er for alle type ryttere på alle niveauer. 

Jeg har brugt 2023 på at fordybe mig i hestens og rytterens biomekanik, fordi jeg tror på at alle ryttere skal have en god basis viden om hvordan vores krop fungerer og hvad vi kan gøre for at hjælpe vores heste bedst muligt. Jeg er blevet ambassadør for Ridesum og derfor får jeg adgang til deres træning materiale, kurser og har også mulighed for en tæt dialog med deres udviklere. Denne mulighed og viden vil jeg gerne give videre til ambitiøse ryttere, der vil gøre sig umage i deres ridning. 

Jeg kan hjælpe dig med at forstå analysen og oversætte den til øvelser for dig og din hest. Analysen er et fantastisk værktøj, men for mig er det lige så vigtigt at vi kigger på hesten og rytteren som en helhed. Vi kan finde problematikker som nogle simple øvelser kan løse, men vi kan også møde udfordringer hvor du har brug for at kontakte din fysioterapeut, saddelmager eller din dyrlæge. Min rolle er, at hjælpe dig med at få et overordnet billede af dig som rytter, få lys på evt. udfordringer og at hjælpe dig med at finde din vej videre.

Hvad får du, når du booker en analyse?

  • 9 forskellige analyser: både skridt, trav og gallop på begge volter samt på en lige linje hvor jeg filmer dig bagfra

  • En gennemgående rapport med dine styrker og svægheder samt hvordan du kan forbedre dem

  • Øvelser som du kan udføre når du ikke rider samt øvelser på hesteryg

  • En letforståelig opsummering af hele analysen og hvad kan du bruge resultaterne til

  • Hjælp og rådgivning til at komme videre med din nye viden hvis du har brug for det

Seat-analysis_eng-400x604[1].jpg

Det praktiske

HVORDAN FUNGERET DET?

1. VIDEOER: hvis vi mødes fysisk, vil jeg filme dig på en 20m volte i alle gangarter på begge volter, samt bagfra. Hvis du booker en online session, vil du få grundig vejledning før du tager videoerne og du skal blot sende dem til mig.

 

2. ANALYSE: appen analyserer din data og giver os forskellige målinger og tendencer. Jeg vil hjælpe dig med at forstå resultaterne, oversætte dem til praksis og vi vil tale om hvordan du kan bruge dem i din træning.

3. EVALUERING: Du vil få øvelser for både dig og din hest. Finder vi en problematik der kræver ekspert-viden fra en fysioterapeut, sadelmager, eller behandler, vil jeg hjælpe dig med at gå videre med det. Jeg vil altid gerne samarbejde med dit team eller hjælpe dig med at finde den rigtig person til at hjælpe dig videre. Når du booker en online session, sender du videoerne til mig og vi mødes på Zoom for en grundig analyse og evaluering. 

PRIS OG BOOKING

Rytteranalyse første gang: 600 kr (60 min)*

Opfølgning indenfor 6 måneder: 450 kr (45 min)*

*Priserne er +kørsel hvis sessionen skal foregå hos dig.

**Du må gerne bruge et klip på dit klippekort som betaling hvis sessionen foregår hos mig. 

Online rytteranalyse (du tager videoerne og sender dem til mig): 450 kr (45 min)

9C8A4111.jpg

Booking & Spørgsmål

Tøv ikke med at kontakte mig med eventuelle spørgsmål! Book gerne i god tid for at undgå ventetid. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

 info@doragocze.com  +45 91 92 32 76

bottom of page