top of page
Albreed Træning stævne (2).png

Velkommen til Ride Together Show 2024!

På denne side finder du alt info om vores stævne, som foregår d.29.-30. Juni 2024 på Blue Hills i Brande.

RELEVANTE LINKS OG DOKUMENTER

Praktisk info og regler.

Klasseliste og klassernes rækkefølge.

Tilmelding er nu åben! 

Link til Facebook gruppe og nyheder om stævnet.

Patterns

HJÆLP TIL DIG, SOM ER HELT NY

Hvordan læser jeg klasselisten (Showbill)?

På vores Showbill finder du denne beskrivelse af de forskellige farver. Vi anbefaler at du finder ud af hvilke type klasser du er interesseret i før du kigger på Showbillen og derfra finder du dine klasser med de farver som er relevante for dig. 

Screenshot 2024-05-02 134748.png

Udover farvene og klassetyperne skal du være opmærksom på, at vi kører "klasse i klasse" systemet. Det betyder at Allbreed + APHA regular + APHA Solid konkurrerer sammen. På Showbill har vi markeret de klasser der kører sammen (de har en klassenummer sammen). Alle rail klasser (Pleasure, Hunter og Ranch Rail Pleasure) bliver afholdt hver for sig.  Eksempel fra Show bill på en ”klasse i klasse” og klasser der ”står alene:

Screenshot 2024-05-02 112716.png

Hvad går de forskellige discipliner ud på?

For en kort beskrivelse af de forskellige western discipiner anbefaler vi at du besøger den Danske Quarter Horse Forening od den Danske Paint Horse Forening, som begge har lavet 2 super fine opsummeringer og beskrivelser af de forskellige klasser. Du finder guiderne her:

Paint Horse Club Denmark

Danish Quarter Horse Association

Jeg har en registreret Paint, hvad kan jeg starte og hvordan gør jeg?

Du skal have et medlemskab hos APHA i USA samt hestens registrerings bevis også fra APHA i USA. Til vores show har du mulighed for at ride sammen med alle de andre, som måske er Quarter horses eller andre racer og stadig få dine APHA points. Dine points bliver registreret på APHA's hjemmeside i deres database og fungerer som en slags bevis på at I har præsteret til konkurrencer. Man kan samle points i hestens livstid og man kan få forskellige certifikater når man opnår et vist antal points. Har du ingen interesse i APHA stævner og point system, kan du altid starte Allbreed klasserne, men vi vil anbefale at du prøver dig frem med APHA klasserne og bruger vores lille stævne for at få erfaring med tilmeldingen og de forskellige regler, så du er klar til større stævner senere på året eller de kommende år. Vi hjælper gerne og der er ingen dumme spørgsmål! Har du en lille smule lyst til at prøve dig frem med APHA klasserne, skal du blot skrive til os på bhridetogether@gmail.com og vi hjælper dig derfra!

APHA KLASSER.png
bottom of page