top of page
S-0028.jpg

Undervisning

Undervisning er den bedste investering hvis du spørger mig. Alle har brug for at få nogle ekstra øje på en gang i mellem, få sparring og inspiration. Jeg investerer selv rigtig meget i min egen udvikling og jeg tror på at vejen til success er et godt team der hjælper og støtter en. Jeg brænder rigtig meget for at hjælpe heste og ryttere og jeg håber at jeg kan blive en del af din rejse med din hest!

Mine værdier som din underviser

HVAD KAN DU FORVENTE?

Min vigtigste opgave som træner og underviser er, at kunne hjælpe dig og din hest med at komme på næste niveau sammen. Det er mit vigtigste mål, at du føler dig i kontrol og klar til at fortsætte arbejdet med din hest, EFTER vores undervisningstime slutter. 

Hestens velfærd og trivlsel vil altid være min prioritet, og det er en af mine værdier, der er urokkelige. Mine træningsmetoder er baseret på et holistisk syn og omfatter jordarbejde, ridning, træning i forskellige miljøer. God horsemanship for mig betyder, at vi arbejder på hesterns præmisser, i deres tempo og med videnskabeligt bevist principper. Jeg prioriterer det meget højt, at holde mig opdateret i ny forksning i hesteadfærd, at få undervisning og at tage på forskellige kurser og clinics både i hesteadfærd, horsemanship, biomekanik og ridning.  

Når du får undervisning, tager vi udgangspunkt i hvad du har brug for lige nu og hvad hesten tilbyder. Den ene dag kan det være nogle teknikse øvelser og bomarbejde vi fokuserer på, og en anden dag kan det være mere den mentale del.  

Jeg finder det meget vigtigt at have den rigtige plan for sin hest. Dette inkluderer at sætte de rigtige mål, som passer lige godt til dig og din hest. Jeg kan hjælpe med at lave planen for den kommende show-sæason, de discipliner der passer dig bedst, nye metoder til at komme tilbage i sadlen eller få succes med noget, der er svært lige nu. Når du booker mig til undervisning, har du altid mulighed for at få hjælp til denne del også. 

Photo-0108.jpg
Photo-0099.jpg
Fullfiler-14.jpg

Mine varmeste anbefalinger! Jeg er fuldt ud tilfreds med den træning jeg og min hest får hos Blue Hills by Dora. Hun er rigtig god til at finde ud af, hvor vi er og hjælpe os til at blive bedre sammen. Hun er super god til at forstå både heste og mennesker. Jeg har på fornemmelsen, at vi vokser sammen, hver gang vi får træning. Jeg vil varmt anbefale Dora til alle, der ønsker at blive bedre, eller ønsker professionel træning af deres hest.

Mai

Dora er F.A.N.T.A.S.T.I.S.K! Hun forstår hestene på en måde, som mget få gør. Og hun gør et godt stykke arbejde med at undervise både hest og rytter.

Malene

Dora er en kompetent underviser både for hest og rytter. Hun er tålmodig, varm og forstående, det gør det til en fantastisk oplevelse at være under hendes vinger. Hun kan undervise både begyndere og ryttere på højt niveau. Hun har også en forståelse for hesten og dens adfærd, som hun bruger i sin træning og undervisning. Den varmeste anbefaling fra mig.

Randi

Undervisning hos dig

HVORDAN FOREGÅR DET?

 • Du kan booke mig til undervisning hjemme hos dig, hvis du bor i en radius af 50km fra mig (7330 Brande). Bor du længere væk, skal du blot samle flere ryttere for at gøre det muligt. Kontakt mig gerne for at høre mere!

 • Du må gerne varme op før din tid starter (15 min skridt).

 • Aflysning: 24 timer før den aftalt tid er gebyrfri, medmindre der er tale om en gruppebooking. Hvis der er flere ryttere samme sted, skal du altid betale for kørselen hvis du aflyser, medmindre din plads kan afsættes til en anden. Jeg vil altid prøve og afsætte din tid hvis du aflyser, men beholder retten til at sende en faktura hvis dette er ikke muligt. 

 • Du skal have tilladelse fra stedet hvor du skal modtage undervisning samt stå for evt. facilitetsgebyrer/ridehuskort.

 • Jeg ser gerne at du har adgang til en ridehal i vinterhalvåret.

S-0036.jpg

HVAD KOSTER DET?

Kørsel priser:

0-20km ved en rytter 50kr ved 2 eller flere gratis

20-50km ved en rytter 100kr ved 2 eller flere 50kr pr rytter

50-100km ved en rytter 150kr ved 2 eller flere ryttere 100kr pr rytter

Kan du samle 3 eller flere ryttere samme sted, er der yderligere rabat på kørselen. 

4N4A0752.JPG

Undervisning på Blue Hills

HVORDAN FOREGÅR DET?

 • Jeg underviser på faste dage og efter aftale.

 • Du må gerne komme i god tid og varme op før din tid starter (15 min skridt).

 • Aflysning: 24 timer før den aftalt tid er gebyrfri. Jeg vil altid prøve og afsætte din tid hvis du aflyser, men beholder retten til at sende en faktura hvis dette er ikke muligt. 

 • Du må gerne låne en boks gratis for opsadling.

 • Læs mere om faciliteterne her.

HVAD KOSTER DET?

Et klippekort har udløbsdato 1 år efter køb og skal forudbetales.

Ridehuskort er inkluderet i priserne.

S-0183.jpg

Online undervisning

HVORDAN FOREGÅR DET?

 • Online undervisning er en fantastisk løsning for dig, der bor langt væk fra mig. 

 • Du skal bruge 2 telefoner, høretelefoner, en person til at filme dig og stabil internet forbindelse. Du får alle instruktioner fra mig i god tid.

 • Alle kan finde ud af at få online undervisning, det kræver ikke noget specielt talent og jeg hjælper dig selvfølgelig i gang. 

 • Du må gerne varme op før din tid starter (15 min skridt).

 • Aflysning: 24 timer før den aftalt tid er gebyrfri. Jeg vil altid prøve og afsætte din tid hvis du aflyser, men beholder retten til at sende en faktura hvis dette er ikke muligt. 

HVAD KOSTER DET?

9C8A3949-Edit.jpg

Booking / Spørgsmål

Tøv ikke med at kontakte mig med eventuelle spørgsmål! Book gerne i god tid for at undgå ventetid. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon

 info@doragocze.com  +45 91 92 32 76 (gerne SMS)

bottom of page