top of page

Arrangementer i 2024

Jeg har samlet alle mine planlagte arrangementer på denne side og jeg håber du finder lige præcis det, du søger! Jeg vil tilføje mere info til hver arrangement løbende. Er du interesseret i noget du ser, tøv ikke med at kontakte mig med spørgsmål og hvis du vil booke en plads. Online booking bliver oprettet løbende til hver arrangement og ratebetaling vil også være muligt.

Blog pictures (3).png

HVAD SKAL JEG VÆLGE?

Jeg holder mange forskellige arrangementer og der er noget for hver behov og budget. Her kan du læse mere om hvad du kan forvente af de forskellige arrangementer og du er altid velkommen til at skrive en mail og få hjælp til at vølge den rigtige løsning for dig!

Du kan læse om de forskellige typer arrangementer her, eller scrolle længere ned for at se alle planlagte datoer.

1-dags clinic

Disse dage er fantastiske, hvis du søger ny inspiration og ønsker at få nogle tips til træningen. Vi kan enten fokusere på en disciplin (Trail, Ranch, Horsemanship osv.) og fordybe os i det, eller en bestemt problematik du ønsker hjælp til. Alle deltagere vælger selv, hvad de vil arbejde på og både ungheste og rideheste kan være med. Datoerne ligger ofte op til et stævne, så hvis du ønsker at træne patterns og få de sidste tips med, er dagen også oplagt til det. 

Facts:

- En lørdag eller en søndag

- 8 deltagere

- 2x eneundervisning

- 1150kr inkl. forplejning og boks

 

Planlagte datoer i 2024: d.23. marts, d.15. juni, d.10. august, d.6. oktober, d.14. december

Weekend clinic

En weekend clinic er for dig, der ønsker intensiv undervisning og udvikling. Her har vi mulighed for at fordybe os i forskellige emner, indlære nye øvelser og løse problematikker du må døje med. Når jeg har fornøjelsen for at have dig og din hest på besøg en hel weekend, kan vi komme hele vejen rundt og tale om alle de vigtige dele i træningen: den fysiske del (hestens og rytterens krop og funktion) og den mentale del (hvad oplever du og din hest hver især, hvordan kan i kommunikere bedre og hvad står i vejen for succes?). Vi finder de rigtige værktøjer der passer til jeres behov, skulle det handle om biomekanik, mentaltræning, nye rideøvelser eller noget helt andet. Jeg altid inkluderer en workshop fredag aften, som en kick-off, hvor vi lærer hinanden at kende og sætter kursen for vores weekend.

Facts:

- Fra fredag aften til søndag eftermiddag

- 6 deltagere

- 4x eneundervisning

- Workshop om fredagen

- 2500kr inkl. forplejning og boks

 

Planlagte datoer i 2024: d.24-25. februar, d.14-15. september, d.23-24. november

Camp for voksne

Vil du bruge en lang weekend på en rigtig heste-udviklings-ferie, hvor du både får træning med din hest og tid tid dig selv og din udvikling? Så er min ridecamp for voksne det rigtige valg for dig! Her kombinerer vi 1:1 lektioner, hvor du får skræddesyet træning med gruppelektioner og andre sjove og lærerige aktiviteter. Jeg vil gerne sende dig hjem med følelsen af, at du har lært en helt masse, du er blevet inspireret til at fortsætte hjemme, du har en plan og du er fyldt op med god energi og har fået nye, værdifulde bekendtskaber. Jeg vil fokusere på din udvikling lige som meget som hestens udvikling. Du kan forvente en god fordeling mellem træning på hest, sociale aktiviteter og ryttertræning uden hest som kan være alt fra morgentræning, yoga, meditation eller kropsprog-øvelser, som du kan tage med på hesteryg bagefter. 

Facts:

- Fra torsdag eftermiddag til søndag eftermiddag

- 8 deltagere

- Kombination af eneundervisning og gruppeundervisning

- Workshop og div. aktiviteter

- 3500kr inkl. forplejning og boks

 

Planlagte datoer i 2024: d.9-12. maj 2023

PLANLAGTE ARRANGEMENTER:

Alle arrangementer foregår hos Blue Hills Horses, Birkehegnet 36, 7330 Brande medmindre andet er angivet. Alle mine clinics kan bookes andre steder, så hvis du er interesseret i at jeg kommer til jer, er du meget velkommen til at kontakte mig!

bottom of page