top of page
Weekend Clinic Februar (1).png

Weekend Clinic Februar

d.24-25. februar 2024, Birkehegnet 36, 7330 Brande

Pladserne er først til mølle. Mulighed for betaling i 2 rater.

En hel weekend med dig og din hest i fokus.

En clinic med fokus på samarbejdet mellem hest og rytter og helheden i træningen, hvor vi både arbejder med det mentale og det tekniske, for en holdbar resultat og en glad ekvipage. Jeg vil guide dig i undervisningen omkring følgende emner:

 • Hvad kan vi forbedre i kommunikationen så hesten forstår opgaven bedre?

 • Hvad af hestens og rytterens styrker og hvordan kan vi bygge på dem?

 • Hvad skal der til, at du kan overkomme en problemstilling der er ved med at dukke op? 

 • Hvad er næste step, hvordan kommer vi til næste niveau?

Vi kombinerer intensiv og professionel undervisning med socialt samvær og masser af hygge, så du får ny viden, inspiration, og masser af motivation og energi, som du kan bygge på når du tager hjem efter de 2 dage.

Alle niveauer er velkomne, både ungheste og rideheste, undervisningen vil blive skræddesyet til ekvipagens behov. Er du show rytter der gerne vil gøre klar til stævnerne eller nybegynder - uanset hvad, er du meget velkommen! Der er ikke noget bestemt man skal kunne, det eneste krav er, at du er motiveret og at du er nysgerrig på at udvikle dig sammen med din hest.

 

Udover eneudervisning som er 100% skræddesyet til dig og din hest, vil du også have mulighed for at deltage i en spændende workshop om Mindset og Ridning, hvor vi vil tale om hvordan vores Mindset påvirker hesten og dermed vores resultater i træningen og på stævnebanen.  Du vil også få tildelt en buddy, og sammen vil I få små opgaver I kan arbejde på mens de andre få undervisning, for at få endu mere ud af de 2 dage. Vi vil holde flere evaluerings-sessioner hvor vi taler om undervisningen og de forskellige "aha" oplevelser. Du kan desuden vælge at bytte en af dine lektioner til en mentaltræning session eller en rytteranalyse uden ekstra gebyr. 

Du kan læse mere om rytteranalysen HER.

Photo-0108.jpg
Screenshot 2024-01-14 211137.png
T-2006.jpg

Hvad kan du forvente?

9C8A4111.jpg

Mød din underviser:

"Hej, jeg hedder Dora Gocze. Jeg er 30 år og har arbejdet som Western træner for 12 år, hvor 7 år var fuldtid. Jeg har brugt en del tid i USA hvor jeg arbejdede som assistant træner flere steder og jeg deltager ofte i kurser og clinics for at udvikle mig. Jeg er uddannet Mentaltræner hos Rasmus Bagger og elsker at arbejde med alle typer mennesker og heste, og hjælpe dem med at opnå deres store drømme samtidlig med at de får masser af glæde af hinanden. Mine beste resultater har jeg opnået i Trail, Western Pleasure, Reining, Ranch Riding og unghestdisciplinerne. Jeg brænder for Western ridning på højt niveau kombineret med god horsemanship. Jeg glæder mig til at arbejde med dig!"

Jeg underviser i jordarbejde, Western discipliner, træning af ungheste og hjælper gerne ekvipager med at genfinde samarbejdet, hvis træningen har gået af spor. Du vil få mest ud af denne clinic, hvis du vælger et fokus-område du vil gerne arbejde på, så vi kan fordybe os i deltaljer og jeg kan give dig masser af værktøjer til at gå videre. Er du i tvivl om hvad du har brug for? Ingen problem, vi finder ud af det sammen!

S-0183.jpg

Hvad er inkluderet?

 • 4x eneundervisning med mulighed for træning i mindre grupper 

 • Workshop fredag aften: "Mindset og Ridning"

 • Evaulering og Q&A begge dage

 • Mulighed for at bytte en træningspas til en mentaltræning session eller rytteranalyse uden ekstra gebyr

 • Worksheet med øvelser du kan arbejde på mens de andre får undervisning

Det praktiske:

 • Clinic pris: 2500 kr
  Mulighed for at betale i 2 rater.

 • Boks er inkl. i prisen 

 • Forplejning er inkl. i prisen

 • Sted: Birkehegnet 36, 7330 Brande

 • Dato: d. 24-25. februar 2024

 • Tilmelding er bindende

S-0028.jpg

Har du spørgsmål? Er du i tvivl om hvis denne clinic er noget for dig og din hest?

Tøv ikke med at kontakte mig!


Er du klar til at snuppe en af de 6 pladser? 

Følg linket til min bookingside og jeg glæder mig til at se dig!

bottom of page