top of page
_NIK5723.jpg

TEMAAFTENER

PÅ BLUE HILLS

Hver anden tirsdag fra kl 18.00

Små, regelmæssige arrangementer hvor vi kombinerer nørderi i Western ridning og det sociale.

Tænk på disse arrangementer som en perfekt kombination af inspiration, nyt viden og hygge/ samvær med andre Western-interesserede. Vil du lære om Western ridning? Er du Western rytter og du brander for at lære mere? Så læs med her!

Kort om konceptet
 

Man kan deltage både uden og med hest. Der er et nyt emne hver gang og vi bruger 2 timer på at lære om det og diskutere det. Aftenen slutter med fællesridning for dem der har hest med. Du vælger selv hvor mange gange du vil deltage og du melder løbende til det, du har lyst til. Arrangementet er guidet af en professionel træner som vil være din underviser disse aftener og står til rådighed for at besvare spørgsmål.

4N4A0819.JPG

Arrangementerne forgår på Blue Hills' fantastiske faciliteter, hvor vi har en stor rytterstue, køkken, toilet og 30x60m ridehal med gæstebokse til rådighed. Vi får de perfekte rammer for en hyggelig aften hvor der er plads til både læring, hygge og masser af hestesnak. Alle er velkomne: både de helt nye og de erfarne ryttere der har været med i Western sporten for mange år. Undervisningen vil dække det basale men også dykke ned i deltajer, så alle kan lære noget nyt. Disse arrangementer er tiltænkt som en platform for læring, men også et mødested for Western-interesserede på alle niveuer. 

Hvad er inkluderet?

 • Oplæg og teoriundervisning af 1,5 - 2  timer 

 • Materiale om aftenens emne

 • Kaffe og kage

 • Fællesridning til dem der kommer med hest

 • Mulighed for at stille spørgsmål til aftenens emne,udstyr eller træning

 • Ubegrænset hygge og mulighed for netværkning med andre Western ryttere

Det praktiske:

 • Pris uden hest: 250kr

 • Pris med hest: 300kr (inkl. boks og brug af ridehal)

 • Sted: Blue Hills Horses, Birkehegnet 36, 7330 Brande

 • Dato: hver anden tirsdag, se datoerne nedenfor

 • Tilmelding er bindende

Der skal være minimum 5 deltagere tilmeldt pr. arrangement en uge før for at gennemføre. Der vil være et max antal deltagere pr. gang for at sikre, at det bliver plads til alle.
 

Du kan finde de enkelte arrangementer og tilmelding længere nede. Du kan frit melde til de aftener du har lyst til, der er ingen binding. 

4N4A0814.JPG
4N4A0369.JPG
Fullfiler-15.jpg

Mød din underviser:

"Hej, jeg hedder Dora Gocze. Jeg er 29 år og har arbejdet som Western træner for 12 år, hvor 7 år var fuldtid. Jeg har brugt en del tid i USA hvor jeg arbejdede som assistant træner flere steder og jeg deltager ofte i kurser og clinics for at udvikle mig. Jeg er uddannet Mentaltræner hos Rasmus Bagger og elsker at arbejde med alle typer mennesker og heste, og hjælpe dem med at opnå deres store drømme samtidlig med at de får masser af glæde af hinanden. Mine beste resultater har jeg opnået i Trail, Western Pleasure, Reining, Ranch Riding og unghestdisciplinerne. Jeg brænder for Western ridning på højt niveau kombineret med god horsemanship. Jeg glæder mig til at arbejde med dig!"

Har du spørgsmål? Er du i tvivl om hvis denne dag er noget for dig? Tøv ikke at kontakte mig! Er du klar til at booke din plads? Se datoerne og de udvalgte emner nedenfor, hvor du også har mulighed for at købe en billet.

Tilmelding er åben:

Temaaften: Sådan bliver du en mentalt stærk (stævne) rytter

DKQHA1_-59.jpg

Jeg vil anbefale denne aften til dig, der er:

 • Nysgerrig på den mentale del af ridning og præstation

 • Stævnerytter som ønsker at præstere endu bedre end før

 • Rytter som døjer med nerver, usikkerhed eller angst som er relateret til ridning eller stævner

Denne aften vil du lære om hvordan din mentale præstation kan påvirke din relation med din hest og dine stævneresultater og hvordan du kan optimere. Du vil få hjælp til at håndtære dine nerver til stævner og andre pressede situationer. Du vil lære effektiv teknikker der vil hjælpe dig med at huske dine patterns til stævner. Vi vil tale om præstation under pres og hvordan vi kan mindske presset vi ligger på os selv. Vi vil også tale om målsætning og prioritering i den daglig træning.

DKQHA1_-60.jpg

d. 21. marts 2023. kl.18.00

Temaaften: Trail

d. 4. april 2023. kl.18.00

Trail4-190.jpg

Trail er en fantastisk disciplin hvor alle heste kan være med og få succes. Du vil høre om de forskellige forhindringer der findes, reglerne i klassen og hvad du ellers kan opnå med bomtræning udover stævneresultater. 

i-Kkqg6Mn-X4.jpg

Jeg vil anbefale denne aften til dig, der er:

 • Nysgerrig på forskellige øvelser og træningsteknikker man kan bruge bomtræning til, helt fra unghest til trænet stævnehest

 • Interesseret i denne disciplin men ved ikke så meget om det

 • Aktiv stævnerytter i Trail og vil blive skarp på reglerne og hvordan man scorer højt

Temaaften: Discipliner for den unge hest

d. 18. april 2023. kl.18.00

1U9A8343.jpg

Hvad kan jeg starte med min ung hest til stævner? Du vil høre om mulighederne og reglerne i Longe Line, In Hand Trail, Showmanship og Halter klasserne. 

Jeg vil anbefale denne aften til dig, der:

 • Er ejer af en unghest (0-3 år) og søger inspiration til træning der gavner hestens udvikling og kan bidrage til en nemmere overgang til livet som ridehest når dagen kommer

 • Har en Paint/Quarter unghest og er nysgerrig på hvilke klasser man kan starte med en unghest og hvad reglerne er i de forskellige klasser

 • Erfaren deltager i disse klasser og ønsker at blive skarp på reglerne og hvordan man scorer højt

1U9A3797.jpg

Tidligere Temaaftener:

Temaaften: Ranch Horse discipliner

d. 7. marts 2023. kl.18.00

Jeg vil anbefale denne aften til dig, der er:

 • Interesseret i disse discipliner men ved ikke så meget om dem

 • Aktiv stævnerytter i disse klasser og vil blive skarp på reglerne og hvordan man scorer højt

 • Har en hest der ikke er Pleasure/ All-Around avlet eller/og vil gerne prøve noget nyt

Hvad går de forskellige Ranch discipliner ud på? Du vil lære om Ranch Riding, Ranch Rail, Ranch Trail, Ranch Reining, Ranch Horse Pleasure og Ranch Horse Conformation. Vi vil tale om de mange muligheder der findes i Ranch disciplinerne. Du vil lære om reglerne, udstyr, outfit, hvad dommeren vil se og hvilke type heste kan bedst klare sig i disse klasser. 

i-Kkqg6Mn-X4.jpg
bottom of page