Min historie

Oprindeligt fra Ungarn, jeg flyttede til Danmark i 2012 i forbindelse med min studie (Kemi og Bioteknologi i Aarhus). Efter min Bachelor valgte jeg at live mit drøm og dygtiggøre sig som hestetræner. Efter et par år frem og tilbage mellem Danmark og USA blev jeg selvstædnig heste træner. ​

Jeg kommer ikke fra en hestefamilie og jeg havde ikke bekendte i hesteverden. Jeg har ikke ejet en hest før 2020, hvor jeg købte min første hest. Det lykkedes for mig at lære sporten at kende, etablere kontakter, finde de bedste trænere og kurser, finde samarbejdspartnere, træne mine egne konkurrence heste og vinde Europamesterskaberne og komme på verdens listens første plads flere gange i løbet af få år. Ved siden af min egen rejse har jeg været med til at træne og coache mange Europamestere- helt fra nybegynder til succesfuld stævnerytter.

 

Jeg tror ikke på held- jeg tror kun på hårdt arbejde og at skabe mine egne muligheder. Hvis jeg kan, du kan også og jeg vil være mere end glad for at hjælpe dig på vej!

Jeg bliver færdiguddannet Mentaltræner og Performance Coach hos Rasmus Bagger i November 2021. Jeg er certificeret First Mind Practicioner og certificeret i e-disc fra

e-stimate, Danmarks bedste testudbyder. Jeg brænder for udvikling og jeg er facineret af hvor meget af den mentale robusthed bidrager til vores performance. Jeg tilbyder en kombination af stærk faglig baggrund i ridning kombineret med min personlig erfaring i top niveau konkurrence og verdens bedste, bevidste metale verktøjer til mine klienter. 

Fullfiler-12.jpg

Resulatater

Jeg er flere gange Europamester, Tyske mester, Danmarksmester i 6 forskellige Western discipliner (Trail, Western Pleasure, Hunter Under Saddle, Reining, In Hand Trail, Longe Line). Jeg konkurrerer altid på heste jeg selv har trænet og flere gange har jeg stået på verdensranglisten som nr 1. Jeg har været landstræner til det Danske Youth Team til Paint Horse VM i Texas i 2018. 

 

Jeg er virkelig stolt af mine resultater og jeg bliver aldrig færdig med at jagte nye muligheder for at blive bedre. Jeg er dog mest stolt af, at jeg har aldrig gået på kompromis med dyrevelfærd for at opnå succes. Jeg er stolt af at mine træningsheste er altid glad for at se mig, de er sunde og raske og de holder mange år.

Webfiler-7.jpg
172882924_10225459065846289_8962277828428620290_n.jpg
_NIK5467.jpg
241167386_10226415835164924_1114447046209219653_n.jpg

Min mission

Min mission er at hjælpe ryttere og heste med at blive den bedste udgave af sig selv, fra nybegynder til top konkurrence niveau, uden at komprimere hestens velfærd. Jeg brænder for at skabe en positiv forændring og mit mål er at guide mine klienter til den rette spor, så de bliver mentalt stærke, selvstændige ryttere. Jeg ønsker at give dig værktøjer til at selv finde frem til løsningen og hjælper dig med at opdage at du altid har et valg.