top of page
Webfiler-8_edited.jpg

Hest i træning

Det er en stor beslutning at sende en hest i træning og det kræver det rigtige match både for hesten, træneren og ejeren. Jeg håber at kunne give dig et indblik i processen her på siden, og jeg vil glæde mig til at tale med dig på telefonen eller få besøg af dig før vi indgår en aftale om træningen. På denne måde får vi mulighed for at  lære hinanden at kende og tale om mål og forventninger for vores tid sammen.

Mine værdier som din træner

Mit vigtigste job som træner er at kunne hjælpe dig og din hest med at komme på næste niveau sammen. Jeg vil altid involvere dig i din hests træning, og det er mit vigtigste mål, at du føler dig i kontrol og klar til at fortsætte arbejdet med din hest, EFTER vores træningsperiode slutter.

,

Hestens velfærd og trivlsel vil altid være min prioritet, og det er en af mine værdier, der er urokkelige. Mine træningsmetoder er baseret på et holistisk syn og omfatter jordarbejde, ridning, træning i forskellige miljøer og samarbejde med et team af eksperter, som kan hjælpe os med de problemer, vi måtte støde på på vejen. Jeg har en fantastisk gruppe bestående af en dyrlæge, en fysioterapeut, en hestetandlæge, en beslagsmed og en foderekspert, som støtter mig med deres passion og erfaring.

Jeg lægger også mange kræfter i at finde den rigtige plan for dig og din hest. Dette inkluderer at sætte de rigtige mål, som passer lige godt til dig og din hest. Jeg kan hjælpe med at lave planen for den kommende show-sæason, de discipliner der passer dig bedst, nye metoder til at komme tilbage i sadlen eller få succes med noget, der er svært lige nu. Når du sender din hest til træning hos mig, får du fuld støtte med lige præcis det du har brug for.

Webfiler-6.jpg
Fullfiler-14.jpg

Mine varmeste anbefalinger! Jeg er fuldt ud tilfreds med den træning jeg og min hest får hos Blue Hills by Dora. Hun er rigtig god til at finde ud af, hvor vi er og hjælpe os til at blive bedre sammen. Hun er super god til at forstå både heste og mennesker. Jeg har på fornemmelsen, at vi vokser sammen, hver gang vi får træning. Jeg vil varmt anbefale Dora til alle, der ønsker at blive bedre, eller ønsker professionel træning af deres hest.

Mai

Dora er F.A.N.T.A.S.T.I.S.K! Hun forstår hestene på en måde, som mget få gør. Og hun gør et godt stykke arbejde med at undervise både hest og rytter.

Malene

Dora er en kompetent underviser både for hest og rytter. Hun er tålmodig, varm og forstående, det gør det til en fantastisk oplevelse at være under hendes vinger. Hun kan undervise både begyndere og ryttere på højt niveau. Hun har også en forståelse for hesten og dens adfærd, som hun bruger i sin træning og undervisning. Den varmeste anbefaling fra mig.

Randi

Det praktiske

Mulighederne er uendelige, og hvert træningsprogram er unikt. Efter vores første møde/opkald sammensætter jeg en pakke, der fungerer bedst for dig for det bedst mulige resultat.

Priserne for en måned starter ved 7000 DKK / 930 EUR med træning og fuldpas inkluderet.

Webfiler-7.jpg
Webfiler-11.jpg

Booking / Spørgsmål

Tøv ikke med at kontakte mig med eventuelle spørgsmål! Inden du booker, aftaler vi et opkald/møde for at drøfte mulighederne, så jeg kan give det bedst mulige tilbud til dine behov. Jeg har et meget begrænset antal ledige pladser til træning af heste og de bliver ofte booket flere måneder i forvejen. For at kunne få plads til dig og din hest, bedes du kontakte mig så tidligt som muligt.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

 info@doragocze.com  +45 91 92 32 76 (gerne SMS)

bottom of page