lør. 26. feb.

|

Birkehegnet 36

Trail Clinic

Kunsten af at arbejde med bomme. Kommunikation, samarbejde, balance, rytme, præcision og meget mere. Et arrangement hvor flere hesteracer og ridestiler mødes og bliver inspireret til deres træning. Det er både muligt at deltage fra jorden og fra hesteryggen.

Arrangementet er udsolgt.
Se andre arrangementer
Trail Clinic

Dato og Sted

26. feb. 08.30 – 16.30

Birkehegnet 36, Birkehegnet 36, 7330 Brande, Denmark

Om arrangementet

Trail Clinic - Februar 2022

Dette arrangement er meget populært igennem mange forskellige hesteracer og ridestiler. Jeg guider dig igennem de forskellige muligheder bomtræning tilbyder os. Denne dag kommer vi til at tale om 3 områder du kan styrke med bomtræning:

1. Kommunikation og lederskab: jeg vil give dig konkrete øvelser der hjælper dig med at styrke dit lederskab med din hest og jeres samarbejde

2. Balance og styrke: du vil lære hvordan du kan tilpasse øvelserne så de passer dit og hestens niveau. Jeg vil vise dig hvordan du kan bruge øvelserne til at styrke hestens krop

3. Den mentale præstation: du vil opleve hvordan bomarbejde kan styrke både hestens og rytterens fokus. Jeg vil dele nogle tips til hvordan du kan bruge træningen til at blive bedre til at håndtære uventet situationer og hjælpe din hest med at finde mere ro i træningen.

Du vil også høre om Trail som disciplin: jeg vil vise dig “færdigproduktet” og fortælle om hvad vi går efter i denne fantastiske disciplin og hvorfor er det genialt træning til alle heste uanset race eller disciplin

Hvad får du?

-Teori

-Træning i praksis både om formiddagen og om eftermiddagen

-Træningsplan du kan bruge når du kommer hjem 

-Inspiration til videreudvikling

-Fuld forplejning inkl. morgenmad, frokost, kage, frugt, kaffe og te hele dagen 

BONUS: du vil modtage en lille arbejdsark som du kan bruge til at tage noter og at skrive din personlig træningsplan ned, som du kan bruge til videreudvikling og inspiration.

Tilmelding er bindende! 

Adresse: Blue Hills Horses, Birkehegnet 36, 7330 Brande

Dette arrangement er åbent for alle hesteracer, ridediscipliner og hestene kan allerede være med fra 1-års alderen. En fantastisk mulighed for at blive inspireret og få nogle konkrete, brugbare øvelser med hjemme der løfter jeres træning og er skræddersyet jeres behov.

Del arrangementet