lør. 22. jan.

|

Brande

Stævnesæason Here I Come!

Vil du få det bedste ud af 2022 og nå dine mål med din hest? Så har jeg sammensæt en spændende dag til dig!

Registration is closed
See other events
Stævnesæason Here I Come!

Dato og Sted

22. jan. 09.00 – 16.00 CET

Brande, Birkehegnet 36, 7330 Brande, Denmark

Om arrangementet

3Stævnesæason er slut, ridebanen er glat, vi står midt i en nedlukning og vinterhiet er for alvor sæt sig… Men du kan ikke lade være med at tænke alligevel: hvordan kan jeg få det bedste ud af 2022?

Hvis du er en af dem der har ambitioner for det nye år og er klar til at tage action så dine drømmer kan blive til virkelihed… Så har jeg sammensæt en FANTASTISK dag til dig hvor du vil få konkrete værktøjer, masser af inspiration og en kærlig skub til at komme i mål!

Denne dag handler om at give dig helt konkrete værktøjer til at blive en mentalt stærk rytter og at hjælpe dig med at blive max klar til den næste stævnesæason. Hvis du gør som du plejer - du får de resultater du plejer. Er du klar til nye, bedre resultater? Så har jeg stærke værktøjer jeg vil gerne dele med dig! På denne dag deler jeg min mange års erfaring i stævne verdenen både som Professionel Rytter og Træner for flere hundrede heste og ryttere og kombinerer dem med min unik uddannelse som Mentaltræner og Performance Coach. Dagens program er sammensæt udfra de problemstillinger og udfordringer jeg har selv oplevet og hjulpet andre ryttere med.

Du vil lære:

-TILSTANDSSTYRING: Hvordan kan vores humør påvirke hesten og hvorfor er det ikke ok at have en dårlig dag? Hvordan kan jeg tage ansvar for min tilstand og hvilke værktøjer kan jeg bruge til at styre mine følelser- også på stævnedagen!

-MÅLSÆTNING: Hvorfor er jeg ved med at få de samme placeringer? Hvordan kan jeg blive endu skarpere til det jeg er allerede god til? Hvordan sætter man det rigtige mål så det hele lykkes?

-BEDST NÅR DET GÆLDER værktøjer: Hvordan kan jeg huske det hele på stævnedagen? Eller skal jeg? ;-) Hvordan kan jeg oversætte mine nerver til noget resourcefuld? Hvordan får jeg det bedste ud af mig selv og min hest på stævnedagen?

Det praktiske:

‘STÆVNESÆASON HERE I COME’ - 1 dags WORKSHOP

Dato: d.22/1/2022

Sted: Blue Hills, Birkehegnet 36, 7330 Brande

Denne dag er uden hest.

Early Bird pris: 995kr inkl. forplejning og en heldags workshop.

Prisen ved booking efter d.13/1/2022 er 1295kr

Dette er et introtilbud og kommer IKKE igen!!!

Vi følger alle anbefalinger i forbindelse med Covid-19, der vil være god plads og krav om at blive testet så alle kan møde op i et trygt miljø.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!

Dbh,

Dora

Del arrangementet