ons. 04. maj

|

Roskilde

Kumlegaard Spring Celebration

Undervisning og coaching i forbindelse med Spring Celebration.

Registration is closed
See other events
Kumlegaard Spring Celebration

Dato og Sted

04. maj 16.00 CEST – 08. maj 16.00 CEST

Roskilde, Hovedvejen 61, 4000 Roskilde, Danmark

Om arrangementet

Skal du starte til Spring Celebration? Vil du gerne have sparring og hjælp mens du er afsted? Jeg er her til at hjælpe og du har nu mulighed for at booke coaching og undervisning for følgende:

------------------------------------

-Gennemgang af pattern/ klargøring til klasse (45 min) 650kr

Vi kigger på din pattern og laver en plan for hvordan du lige præcis kan udføre den, så det passer bedst til dig og din hest. Det vigtigste er at få den bedste mulige præstation med det I allerede har lært og jeg giver jer tips til videreudvikling til efter stævnet. Jeg hjælper dig med at justere alle øvelser så det passer til jeres niveau, så du kan sikre en god oplevelse til både dig og din hest. Kan også bookes til rail/halter klasserne, hvor vi fordyber os i reglerne og alle mulige situationer i kan opleve på banen. Gruppeundervisning kan arrangeres hvis I er flere der skal starte samme klasse.

------------------------------------

-Ny i stævne verdenen (skræddesyet)

Lige noget for dig der prøver kræfter med en ny hest eller har aldrig prøvet at være med til stævne før. Du er måske i tvivl om hvad du skal, hvornår du skal det eller hvordan du kan hjælpe din hest med at få en god oplevelse. Kan bookes som en online session før stævnet og som undervisnings time når du er afsted. Vi kan snakke om målsætning, klargøring og det praktiske i forbidelse med stævnet. Jeg kan hjælpe dig når du skal tage din hest ud den første gang for at se ridehallen eller lige før din første klasse. Jeg anbefaler at vi laver en plan for flere sessions så jeg kan hjælpe dig bedst muligt. 

Første session (kan foregå online før stævne) 60 min 750kr

Opfølgende sessions/undervisnings timer 45 min 650kr

------------------------------------

BONUS: i alle sessions kan du få hjælp til dit udstyr, grooming, regler - alt du kunne blive i tvivl om. Alle timer kan være en kombination af rideundervisning og mentaltræning hvor du får værktøjer til en skarp præstation, okus på opgaven og evt. hvordan du kan få styr på nerverne. 

------------------------------------

Alle sessions kan bookes både til rideheste og ungheste.

Jeg selv deltager i stævnet og derfor har jeg meget begrænset tid til disse sessions og de bliver booket efter først til mølle princippet. Vi aftaler en tid i forvejen og du bedes dukke op forberedt, evt. varmet op, og jeg forventer at du kan din pattern hvis det er noget vi skal arbejder med. 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Del arrangementet